Carucioare pentru bebelusi – vehicule pentru primii ani din viata

carucioare pentru copiiCat de mult se mai transporta azi bebelusii in brate cand avem la indemana indispensabilele carucioare pentru bebelusi?

Inca din pantecele mamei sale bebelusul experimenteaza minunata senzatie de a fi transportat. El simte cand mama face plimbare pe jos si ii face placere sa fie astfel leganat. Dar pentru a nu fi atat de obositor pentru bratele mamei sau ale tatalui, au aparut vehicule ale primilor ani din viata – carucioare pentru bebelusi.

[ad]

Designul acestor carucioare pentru bebelusi si materialele din care sunt fabricate au evoluat de la un an la altul. Daca in urma cu cativa zeci de ani bebelusii erau transportati in carucioare inalte de metal cu roti mari care nu „luau curbe’, astazi aproape fiecare carucior are roti pivotante, existand o sumedenie de modele de carucioare pentru bebelusi ultra moderne, pline de accesorii si sofisticate.

Sarcina de a cumpara un carucior devine obositoare si grea pentru ca preturile lor difera de la un magazin la altul, de la un producator la altul, de la un model la altul.

In zilele nostre aceste carucioare pentru bebelusi nu mai sunt obiecte de lux cum erau considerate in sec. al XIX lea si erau folosite doar de inalta societate. Ele se gasesc acum in orice casa unde sunt bebelusi, si sunt considerate o necesitate.

Iata mai jos o clasificare actuala a carucioarelor:

– Printre cele mai ieftine carucioare pentru bebelusi se numara carucioarele sport, care nu contin prea multe accesorii, se pliaza tip umbrela si sunt usor de transportat. Pretul lor variaza intre 95 lei, cel mai ieftin, si ajunge pana la 220 lei. Insa pentru cei care nu se multumesc cu aceste modele si doresc carucior pentru bebelusul lor la cel mai inalt nivel, pretul acestuia poate ajunge pana la 1.570 lei (carucioarele Inglesina).

– Printre cele mai scumpe carucioare pentru bebelusi se afla carucioarele 3 in 1 care pot fi utilizate astfel: landou (0-6 luni), cos auto (0-13 kg), carucior 6-36 luni. Alte accesorii pe care le pot avea: aparatoare de vant, aparatoare de ploaie, geanta pentru accesorii ingrijire copil si scutece, capotina pentru carucior – doua anotimpuri.
Pretul lor variaza intre 970 lei (Primii Pasi) si 4.960 lei (Inglesina).

– Bineinteles ca intre aceste doua categorii de carucioare pentru bebelusi exista si altele intermediare (ex. Carucioare 2 in 1) care pot cu usurinta satisface toate gusturile si “buzunarele” si pot oferi bebelusului tot confortul de care el are nevoie cand face o plimbare.

– Dar pentru aceia care nu gasesc in nici una din aceste trei categorii de carucioare pentru bebelusi nici macar unul care sa le satisfaca „dorintele de parinti”, exista carucioare foarte elegante, romantice chiar, in stil englezesc. Tot Inglesina se numesc si ajung la fabulosul pret de 5.418 lei. E mult? E putin? Depinde de viziunea fiecarui cumparator.

Carucioare pentru bebelusi – vehicule pentru primii ani din viata, 4.8 out of 10 based on 4 ratings
Posted in Articole copii and tagged , , , .

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *