Intre mit si realitate – chiar exista „copii de cristal”?

Putem trai intr-o lume mai buna, mai sigura? Ne dorim asta?
Bineinteles ca ne dorim, toti am vrea sa fie mai bine in Romania, sa nu mai fie crime, sa avem salarii bune, sa nu mai fie cazul sa avem doua joburi, sa fim mai fericiti, mai liberi, mai relaxati.

Exista vreo sansa ca lumea sa devina mai buna si mai sigura?
Din perspectiva unora exista, si se poate realiza prin prezenta „unei noi rase de copii” nascuti dupa anul 1995, asa numitii „copii de cristal”.

[ad]

Pentru unii pare socant cand afla prima data informatii despre acesti copii de cristal dar pentru multi pare o realitate, mai ales daca copilul care creste sub ochii lor intruneste anumite caracteristici descrise de „psihologi”.

Internetul vuieste de informatii despre ei, trasaturi ale acestor copii de cristal, comparatii intre copii de cristal, copii de indigo si copiii curcubeului.

Oamenii sunt interesati, cauta si culeg informatii si catalogeaza copiii. Cand citesti lucrurile uimitoare pe care acesti copii de cristal le pot face, aproape ca-ti doresti sa ai unul in casa, sa fii parinte privilegiat, care cresti un copil supradotat si talentat, un copil care „poate face lumea mai buna”, in prezenta caruia „te simti bine”, un copil care „poseda anumite daruri” si care si stie ca le are.
„Prezenta acestor copii de cristal te face sa vezi lumea diferit”, „emana o energie care te purifica in profunzime”, „te citesc in intregime atunci cand vorbesc cu tine, si ai impresia ca stiu totul despre tine”.

In cartile sale, Doreen Virtue, doctor în psihologie, descrie trasaturile acestor copii de cristal. Ea spune mai intai despre Copiii Indigo ca au primit de la Univers sarcina de a ravasi toate cliseele societatii noastre, ca ei distrug abordarile vechi care nu mai sunt de folos, ca inlatura tot ce nu este viu, eficient, constructiv, armonios. Au o fermitate remarcabila si un temperament clocotitor.

Despre copii de cristal ea spune ca sunt copiii noului mileniu – cu un temperament echilibrat, fericiti si binecuvantati. Au ochii mari cu o privire intensa si inteleapta, comunica perfect telepatic si prin semne cu cei din jur. Daca copiii indigo sunt puternici si nu se imbolnavesc, acesti copii de cristal, pentru ca sunt firavi pot avea mari probleme de sanatate.

Trecand peste partea relativ frumoasa a acestor lucruri, ce parere aveti de urmatoarea perspectiva?: „se presupune ca nu vor trai mult pe pamant, maxim 30-40 de ani, parintii care au copii de cristal trebuie sa inteleaga ca au venit cu un scop. E dureros si e greu de inchipuit sa-ti moara copilul, dar ei nu vor muri – se duc de unde au venit, de la Dumnezeu”.

Oare este adevarat? Oare Dumnezeu chiar a gandit un astfel de plan pentru a face lumea mai buna prin niste copii de cristal? Sau poate, asa vrem noi sa credem pentru ca ne place supranaturalul.
Adevarul este ca orice copil ne poate face mai buni pe noi adultii, daca il privim cu atentie, in special daca observam modul lui de a ierta, atat de simplu si de repede. Si mai mult decat atat, daca fiecare dintre noi s-ar stradui sa nu mai fie egoist, vulgar, rauvoitor, rautacios, ingamfat, barfitor, neintelegator, daca am avea dragoste pentru cei de langa noi…..etc, ar exista ceva sanse ca lumea sa fie mai buna.

Insa, adevarul este ca doar un singur copil a fost trimis special in lume de Dumnezeu, dar nu pentru a face „o lume mai buna si mai sigura” cum se spune despre acesti copii de cristal, ci pentru a da fiecaruia posibilitatea de a fi sigur intr-o lume nesigura si de a trai dupa moarte intr-o lume mai buna, in Imparatia lui Dumnezeu. Asta s-a intamplat cu 2000 de ani in urma, iar copil este Isus Cristos, care a crescut si a dus la indeplinire planul stabilit, acela de a muri pentru toti, pentru ca toti apoi sa poata trai vesnic prin El.

Ca exista copii dotati si foarte talentati, nimeni nu contesta, de fapt fiecare copil din Univers este o creatie unica, fiecare este special in felul lui si asa trebuie priviti. Ca acesti „copii de cristal” au o misiune speciala pe pamant!? Fiecare om are o misiune pe pamant, aceea de a trai placut inainte lui Dumnezeu, doar ca nu toti isi dau interesul in a afla motivul pentru care traiesc si felul in care ar trebui sa traiasca.

Iata mai jos si alte informatii despre copii de cristal, informatii pe care multi le cred si prin care isi privesc propriul copil:

• copii de cristal – sunt urmasii Copiilor Indigo, firi bataioase veniti pe lume în urma cu 30 de ani, fiind deschizatorii de drumuri pentru cei de cristal, lasandu-le calea libera pentru a-si implini menirea si anume de a construi o lume mai sigura.
• Se spune ca copiii Indigo, fata de acesti copii de cristal, au capacitatea de a vedea energia, spiritele si de a avea viziuni, ei stiu cand sunt mintiti sau manipulati.
• Acesti copii de cristal au o aura multicolora, formata din culori pastelate, calde, asemanatoare cu efectul de prisma al unui cristal de cuart, de aceea au o fascinatie pentru pietre si cristale.
• Incep sa vorbeasca mai tarziu, acesti copii de cristal, isi formeaza un limbaj propriu prin care comunica, de aceea sunt confundati cu copiii bolnavi de autism deoarece traiesc într-o lume a lor, au aptitudini muzicale, de multe ori încep sa cante si pe urma sa vorbeasca, sunt sensibili, intelegatori, iertatori, iubitori.
• Darurile spirituale ale acestor copii de cristal sunt intelese gresit. Lumea pe care ne-o deschide Copiii de Indigo urmati de cei de Cristal, e o lume a sentimentelor profunde in care nu vom avea nevoie de prea multe cuvinte ca sa ne facem intelesi, va functiona telepatia si simturile, vom fi minte la minte, nu va mai fi atata minciuna si prefacatorie, ne vom intelege mai bine unii pe altii.
• Deseori acesti copii de cristal sunt asociati cu copiii autisti, sau cu cei diagnosticati cu ADHD (Tulburare de comportament a copilului care se manifesta prin deficit de atentie si dificultati in desfasurarea unei sarcini) sau cu cei care au sindromul Down.

Simtiti-va liberi sa comentati acest articol!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

nineteen − four =