Frizuri pentru fetite

Ai dori sa stii cateva trucuri care sa te ajute sa alegi o tunsoare potrivita pentru fetite? Credeti ca tunsorile cu breton pentru fetite sunt la moda? Ati dori sa incercati o schimbare pentru fetite, dar nu sunteti sigura de alegere? Ei bine, sunt cateva trucuri pe care e bine sa le stiti inainte de a face o frizura pentru fetite.

Atunci cand se decide ce frizuri pentru fetite merg mai bine copilului, se va tine cont daca parul e ondulat, drep sau cret, textura parului si forma fetei: ovala, rotunda, alungita, patrata.

[ad]

Frizuri pentru fetite cu forma fetei OVALA: la aceasta forma a fetei se potrivesc cele mai multe tipuri de frizuri iar parul poate fi purtat atat lung pe spate, cat si scurt sau mediu. Puteti sa il prindeti cu clamute de par colorate doar la urechi, sau prins la spate in “coada de cal”, doua codite impletite, sau o impletitura a parului de pe frunte inspre spate iar restul parului lasat liber pe umeri.

Frizuri pentru fetite cu forma fetei TRIUNGHIULARA: la aceasta forma frizura cea mai potrivita este cea umflata la tample si in jurul fruntii , de asemenea umflata spre crestet , ca sa mareasca forma capului si in parti parul semiscurt ca sa “lungeasca” obrazul . Pune-ti fetitei o bentita intr-o culoare puternica (rosu aprins, albastru) si va atrage privirile asupra sa.

Frizuri pentru fetite cu forma fetei ROTUNDA: parul cu volum la crestet iar lungimea parului sa depaseasca barbia. Se vor evita frizurile la nivelul barbiei, sau frizurile umflate in zona urechilor. Parul pana la nivelul umerilor cel mai indicat. Prindeti la nivelul urechilor agrafe simple care sa nu iasa in evidenta si lasati ne-prinsa cate o suvita de par de-o parte si de alta a urechilor, chiar pe langa obraz.

Frizuri pentru fetite cu forma fetei PATRATA: se poate opta pentru o lungime a parului medie sau chiar scurta, bretonul este indicat. Sau parul buclat sa cada usor peste fata. Alegeti tunsori asimetrice, taieturi in trepte, Breton pierdut, carari intr-o parte. Multe codite prinse cu elastice diferit colorate vor scoate in evidenta farmecul copilariei.

Frizuri pentru fetite cu forma fetei ROMB SAU INIMA: este indicat parul scurt sau de lungime medie, cu volum. Pentru parul lung merg frizuri pentru fetite in scari. Chiar si cu parul scurt, clamele colorate, cu fluturasi, ursuleti sau gaze, vor face din fetite adevarate flori demne de admirat.

Nu uitati ca exista multe frizuri pentru fetite si probabil ca nu stiti care i se potriveste mai bine. Daca nu reusiti sa va hotarati ce frizuri pentru fetite sa alegeti, atunci jucati-va putin cu mainile in parul fetitei, ridicandu-l, umflandu-l la urechi, sau intinzandu-l bine pe cap, pana cand veti avea o idee despre cum i-ar sta mai bine.

Cititi si articolul: Tundem la zero copilul la 1 an sau nu?

Frizuri pentru fetite, 7.0 out of 10 based on 2 ratings
Posted in Mama, Parinti and tagged , , , .

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *