Ce semnificatie poate avea culoarea ochilor la copii?

copiiAtunci cand vine vorba despre copii, este destul de greu sa ii putem descrie in cateva cuvinte. Parca intr-o zi au un caracter, iar in ziua urmatoare lucrurile sunt exact pe dos. Cu toate acestea, am fost surprinsa sa descopar ca ar exista o legatura intre culoarea cohilor si caracterul unei persoane, al unui copil.

Ce spun culoarea ochilor despre copii tai? Nu stii ce caracter au copii tai?
Se spune ca acei copii care au ochii caprui, vor fi niste adevarati romantici. Specialistii ce atrag atentia asupra acestui lucru si spun ca cele mai des intalnite cazuri de depresie sunt tocmai in aceste cazuri, si tocmai datorita firii lor sensibile. Cu toate acestea, copii care au ochii caprui sunt extrem de constiinciosi, pun pasiune si dragoste in ceea ce fac, reusind sa obtina astfel implinirea pe care o cauta. Copii care au ochii negri, vor fi niste oameni cu adevarat puternici. Ei se implica foarte mult in toate activitatile lor zilnice, au multa energie dar uneori ajung si la epuizare. Daca ai copii cu aceasta culoare a ochilor, probabil ai reusit sa observi ca le place sa faca pe sefii, le place sa detina controlul si sa isi ia viata in propriile maini. Chiar daca au niste capacitati extraordinare, o mai dau si ei in bara insa daca le sunt adresate critici, nu reactioneaza foarte bine. Ei cred si vor sa aiba intotdeuna dreptate! Cu toate acestea, mai au si momente in care o lasa mai moale, in care accepta si ideile sau parerile celorlalti. Ce putem spune despre copii care au ochii verzi? Pe langa faptul ca sunt mari cuceritori, acesti copii sunt foarte energici. Uneori, aceasta calitate poate crea probleme acasa, la gradinita, la scoala, iar mai tarziu la servici. Se pare ca in general, copii care au ochii verzi nu sunt foarte familiarizati cu singuratatea si specialistii confirma acest lucru. Se pare ca acei copii care au ochii verzi prefera sa se joace cu alti copii, sau adulti, decat sa se joace singuri. Ajungand si la ochii albastri, putem spune ca acesti copii, care au aceasta trasatura, sunt blanzi si plini de bunatate. Probabil ca si culoarea aceasta a ochilor ii face sa ii atraga pe cei din jurul lor ca un magnet, insa si caracterul lor, fiind rabdatori si intelegatori, ii ajuta in acest sens.
Mai in gluma, mai in serios, daca veti fi atenti la copii vostri, poate veti observa cateva trasaturi care se aplica si sunt intr-adevar adevarate. Mai mult decat atat, aceste criterii se aplica si in viata adultilor. Sper ca am reusit sa va aduc zambetul pe buze si sa va fac putin sa meditati la caracterul copiilor vostri. La copii, caracterul poate fi usor modificat. Daca observati din timp ca ceva nu este in regula, este momentul sa corectati acele trasaturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

19 + sixteen =