Copii veseliPetrecere copiiRecreatie

Evenimente si gratuitati de ziua copilului in Baia Mare

Pregateste o zi speciala copilului tau de 1 iunie, ziua copilului.

Daca locuiesti in Baia Mare mai jos gasesti cateva sugestii a ceea ce poti face astazi, de ziua copilului si pana la sfarsitul acestei saptamani impreuna cu copiii tai.

In oras se vor organiza o serie de evenimente menite sa aduca bucurie pe chipul copilului tau. Primaria doreste sa ofere de ziua copilului, celor mici, posibilitatea de a se plimba gratuit cu trenuletul din Parcul Municipal, si de ce sa nu profitati de ea, oferind micutilor o zi deosebita.

[ad]

Sala sporturilor “Lascar Pana” va gazdui un carnaval pentru copii, vor fi demonstratii sportive, concursuri de tenis de masa si sah, toate acestea astazi, de ziua copilului, incepand cu ora 10:00 pana la ora 18:00.

Tot astazi, de ziua copilului, Biblioteca judeteana “Petre Dulfu”  gazduieste un vernisaj prin expozitia “ Culoare si vis de copil”creata de copiii din casele de tip familial care si-au exprimat prin culoare ceea ce simt. Evenimentul va incepe la ora 16:00.

In Gold Plaza, astazi, 1 iunie, intre orele 12:00 si 18:00 puteti participa la Atelierul de Creatie Puzzeling. Copilului tau ii va face placere sa-si creeze propriul puzzel, sa participe la olimpiada intrebarilor capcana, sa fie pictat pe fata sau sa modeleze baloane.

Dar distractia nu se opreste aici. Pana duminica, 5 iunie, copiii vor putea participa la diferite activitati destinate lor. Astfel, vineri, 3 iunie, de la ora 17:30 in Piata Libertatii actorii teatrului de papusi vor urca pe scena pentru a juca piesa “Scufita Rosie”. Acelasi spectacol va putea fi vazut si sambata, 4 iunie, in cartierul Meda de la ora 17:30, si Garii de la ora 19. In cartierul Sasar, duminica, 5 iunie, de la ora 16:00 copiii vor putea vedea teatrul de papusi “Fat Frumos cel Mofturos si un zmeu intors pe dos.” Acelasi spectacol va avea loc si duminica, la ora 14:00, la Gold Plaza pe scena de la parter. Tot in Gold Plaza, la centrul comercial de la etajul 2, sambata de la ora 15:00 si duminica de la ora 14:00 copiii pot participa la Petrecerea Piratilor. Dupa petrecerea piratilor copiii se pot lasa pictati pe fata si pot achizitiona baloane modelate.

Parcul Municipal va fi cel care va gazdui duminica, 5 iunie, un spectacol folcloric si multe alte activitati interactive de la ora 16:00. Nu se putea sa lipseasca Fanfara Municipala care va incanta pe toti cei prezenti cu un concert.

Ziua copilului merita celebrata, trebuie celebrata cu atat mai mult cu cat viata ne face pe toti sa muncim din greu si sa micsoram din timpul pe care il oferim copiiilor nostri prin disponibilitatea noastra. Astazi, si in zilele care urmeaza puteti fi alaturi de micutii vostri plimbandu-va, razand, jucandu-va ca in copilaria voastra.

Astazi, de ziua copilului permite-ti sa redevii copil, cei mari nu se supara pe tine iar pentru cei mici vei fi o incantare daca intri in jocul lor. Copilului tau ii va face o deosebita placere sa te aiba alaturi la petrecerea lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 14 =