BebelusiCopii veseliParinti

Modalitati distractive pentru a afla sexul copilului dumneavoastra

Printre cele mai mari curiozitati ale unor parinti, in momentul in care afla ca vor avea un copil, este tocmai descoperirea sexul copilului. Intre 50%-70% dintre parinti prefera sa stie sexul copilului  inainte ca acesta sa se nasca, doar restul de 30%-40% lasand ca sexul copilului sa fie o surpriza! Chiar daca metodele de mai jos va vor parea distractive, acestea sunt intr-o masura mai mica sau mai mare modalitati prin care puteti interpreta sexul copilului. Deci daca doriti sa “ghiciti” sexul copilului dumneavoastra, puteti alege cateva modalitati prezentate mai jos.

Forma burtii mamei te ajuta sa deslusesti sexul copilului: daca burta e sus, atunci sexul copilului va fi de gen feminin, in timp de daca burta e jos, sexul copilului va fi masculin. Acesta este un mit care are la baza ideea ca fetele ar sta sus, ca dovada a nevoii de protectie a mamei, in timp ce sexul masculin este mult mai independent.

Ritmul cardiac ar fi o alta modalitate de a afla sexul copilului. Peste 140 de batai pe minut indica faptul ca sexul copilului este de gen feminin, iar un ritm cardiac de sub 140 de batai pe minut, indica sexul copilului de gen masculin. Si acesta este un mit, in care unii cred, dar altii nu. Consider ca macar din curiozitate, ar fi interesant de verificat daca intr-adevar aceasta ar putea fi o modalitate prin care parintii pot afla sexul copilului.

De asemenea, se spune ca poftele pe care le are mama in timpul sarcinii, pot duce la o concluzie legata de sexul copilului. Daca mama prefera dulciurile, atunci se spune ca sexul copilului este de gen feminin, in timp ce daca aceasta prefera mancarurile sarate, sexul copilului va fi de gen masculin.

O alta modalitate distractiva pentru a afla sexul copilului dumneavoastra tine de matematica. Daca varsta mamei, si anul in care copilul a fost conceput sunt ambele pare sau impare, atunci se spune ca sexul copilului va fi feminin. Daca una dintre cifre e para, si cealalta impara, atunci sexul copilului va fi masculin. Acesta este un alt mit despre sexul copilului, pe care daca il verificati, va rugam sa ne spuneti si noua rezultatele.

Sexul copilului poate fi aflat si in functie de greturile matinale ale mamei. In general, atunci cand mama are greturi matinale puternice, sexul copilului va fi de gen feminin. Exista un studiu suedez care subliniaza faptul ca  56% dintre mamele spitalizate intr-o clinica din cauza greturilor, au dat nastere unor bebelusi de sex feminin.

Acestea ar fi doar cateva semne prevestitoare in legatura cu sexul copilului dumneavoastra. Sunt intr-adevar doar niste mituri, dar sunt distractive, si chiar pot fi verificare, macar din curiozitate.

4 comentarii la “Modalitati distractive pentru a afla sexul copilului dumneavoastra

  1. Sunt chiar distractive. Mai era si testul cu acul: infasori un ac in ceva, apoi alegi unul din capete; daca alegi capatul ascutit va fi baiat, daca alegi capatul unde se baga ata, va fi fata. La mine n-a functionat nimic din toate astea, dar am simtit din prima clipa, la ambele sarcini ca voi avea baietel. Sarcina usoara viitoarelor mamici!

  2. Pana nu demult si eu ma numaram printre persoanele care nu vroiau sa stie sexul copilului inainte de nastere. Cand am ramas gravida insa, situatia s-a schimbat. Referitor la cele de mai sus pot sa mentionez ca nu am avut deloc greturi matinale, am avut pofta de mancaruri sarate, deci, in cazul meu, miturile se confirma, chiar si cel cu varsta! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 1 =