Unde organizam petrecerea de ziua copilului

Petrecerile sunt motive de bucurie si relaxare, de intalnire cu cei dragi si motive de incantare pentru parintii care organizeaza ziua copilului lor drag. Dar unde organizam aceasta petrecere de ziua copilului?

Iata cateva idei pentru petrecerea micutilor nostri:

[ad]

Petrecerea de ziua copilului o putem organiza chiar acasa intr-o camera decorata cu baloane si ghirlande de flori , alaturi de copiii vecinilor si prietenilor, savurand cel mai bun tort. Alegem muzica pentru copii si ne distram cateva ore bune. Desfacem cadourile si ii antrenam pe cei mici la joc si dans. Petrecerea de ziua copilului nostru poate fi foarte reusita.

Daca timpul frumos ne permite putem sa organizam ziua copilului in gradina. Decorata cu flori in ghivece sau in vaze gradina va deveni taram de poveste. Pe iarba verde copiii vor avea suficient spatiu sa alerge sa sara, sa se joace cu mingea,  le putem amenaja chiar o piscina, dar evident va trebui sa ii supraveghem indeaproape.

O alta varianta este la Mc Donalds. Petrecerea de ziua copilului se va desfasura astfel intr-un loc special amenajat, decorat cu fantezie. La aceste petreceri fiecare copil va primi jucarii iar cel sarbatorit chiar un cadou surpriza.  Pozele de la petrecere le veti primi pe un CD iar sarbatoritul va primi o fotografie din timpul petrecerii.

O alta varianta este sa apelati la firme specializate care organizeaza petrecerea de ziua copilului, la tarife mai mari sau mai mici, cateva exemple ar fi 85 lei/ora, 170 lei / doua ore sau pentru minim 10 copii  400 lei/2 ore, cu sonorizare, meniu, racoritoare etc. Dar puteti gasi si reduceri, de exemplu petreceri cu tematica la 60% reducere din tarif.

Unele cluburi pentru copii organizeaza petrecerea de ziua copilului intr-o curte cu mult spatiu verde si pun la dispozitie clovni, masini de baloane sapun, tobogane, turnuri, leagane. Este bine de stiut ca nu aveti de ce sa va temeti in ceea ce priveste meniul deoarece meniurile sunt pentru copii. Timp de doua sau trei ore veti putea sa stati relaxati sa discutati cu alti parinti deoarece micutii vor fi supravegheati de personal specializat. Deghizati sau nu acesti profesionisti vor avea grija ca ingredientul principal de ziua copilului sa fie buna dispozitie a micutilor.

O idee excelenta este atunci cand va programati concediul de odihna in aceeasi perioada cu ziua de nastere a copilului. Atunci, odata cu cazarea la hotelul statiunii veti avea placuta surpriza sa primiti un dar: tortul si unul sau doi clovni din partea hotelului de ziua copilului dumneavoastra. Un La multi ani! special pentru micut interpretat de orchestra hotelului, va fi o incantare pentru intreaga familie.

Indiferent unde va hotarati sa organizati petrecerea de ziua copilului dumneavoastra merita sa depuneti eforturi pentru ca aceasta sa fie una de neuitat, important este ca sarbatoritul sa fie in centrul atentiei, iar atmosfera sa fie destinsa si relaxata. Nu uitati de aparatele de fotografiat, ziua copilului este una speciala si va fi o amintire de nepretuit peste ani.

 

 

 

 

Un comentariu la „Unde organizam petrecerea de ziua copilului

  1. Doamne, mereu am urat petrecerile la McDonalds… Mai mergeam si eu pe la verisori si vedeam cum au femeile alea grija de ei, ba in nu stiu ce vaporas, ba la mese inauntru, dar nu e aceeasi atmosfera ca in familie. Eu sunt mai traditionalista si nu sunt de acord ca de ziua copilului meu sa stea cu oameni straini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

3 × 1 =