Copilul in saptamana 10 de viata

copilul-in-saptamana-10-de-viataDaca incercam sa deslusim misterul colicilor, atunci gandul ne duce la copilul in saptamana 10 de viata. Copilul in saptamana 10 de viata poate avea stari de agitatie si de multe ori pare sa planga fara motiv, am spune noi, insa colicii sunt o problema pentru el. Daca treci prin aceasta perioada, sa stii ca este ceva normal, nu trebuie sa te ingrijorezi peste masura; este doar o perioada mai dificila care cu siguranta va trece in cele din urma.

Copilul in saptamana 10 de viata este posibil sa aiba foarte multe nopti nedormite si deci, si parintii lui la fel. Putini sunt cei care scapa de colici sau care au copii ce nu se manifesta zgomotos. Copilul care sufera de colici este greu de linistit si de aceea, trebuie sa fim intelegatori cu copilul in saptamana 10 de viata, sa intelegem ca nici el nu se simte confortabil. Specialistii spun ca apogeul acestor dureri provocate de colici este la sfarsitul lunii a doua, inceputul lunii a treia, deci chiar in perioada despre care discutam noi astazi. Daca copilul in saptamana 10 de viata plange excesiv si nu stii ce sa mai faci cu el, mai mult ca sigur acesta se lupta cu colicii. Este indicat sa cautati medicul pediatru al familiei voastre pentru a obtine cateva sfaturi in legatura cu modalitati prin care putem incerca totusi sa diminuam durerea provocata de acestia. Este foarte dificil sa gasesti o solutie care sa functioneze de fiecare data. Se pare ca nici in prezent specialistii nu au o modalitate concreta de lupta impotriva colicilor.ce ne sfatuiesc ei este sa “imbracam” cu rabdare si indelunga rabdare, sa intelegem ca este o perioada prin care toti copii si parintii trec, si sa fim alaturi de bebelus, de fiecare data cand are nevoie de noi. Copilul in saptamana 10 de viata are nevoie de un mediu linistit, relaxant, de persoane care sa il inteleaga, sa vorbeasca cu el calm, care sa il ajute sa suporte situatia cat de cat mai usor. Stiu ca nu este usoara nici pentru parinti aceasta perioada, insa nici copilul in saptamana 10 de viata nu are cea mai roz perioada din viata lui. Daca copilul in saptamana 10 de viata are colici, ai putea incerca sa ii canti ceva linistitor, sa sa inveti sa ii faci un masaj relaxant. Aceste lucruri nu ne garanteaza disparitia plansului dar in unele cazuri, cel putin il atenueaza. Specialistii ne sfatuiesc sa gandim pozitiv, sa intelegem ca aceasta perioada nu va dura foarte mult si va trece; poate acest gand ne va da puterea si rabdarea necesara de a depasi cu bine aceste momente.

Copilul in saptamana 10 de viata are putin parte de suferinta si nu e pentru ca el isi doreste acest lucru, sau pentru ca isi doreste sa ne chinuie pe noi; nici lui nu ii este bine, si tocmai din acest motiv, trebuie sa invatam sa ii fim alaturi, sa fim intelegatori.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

2 + five =