Cele mai bune pijamale pentru copii

Pentru a asigura un somn linistit, trebuie sa alegem cele mai bune pijamale pentru copii.

Pe perioada somnului, mintea si corpul se relaxeaza, copiii cresc cel mai mult in somn, iar pentru a asigura o noapte linistita pornim de la pijamale pentru copii.

De cele mai multe ori copiii refuza somnul, seara ar dori sa stea cat mai mult timp, dar daca ii tentam cu niste pijamale pentru copii, cei mai multi abia asteapta sa le duca la culcare.

[ad]

In momentul in care alegem pijamale pentru copii trebuie sa avem in vedere mai multe aspecte, cum ar fi sezonul in care le poarta, daca este cald alegeti o pijama subtire, care sa permita aerisirea corpului, iar daca este iarna alegeti o pijama mai groasa, care sa le tina de cald, cei mai multi copii se dezvelesc pe perioada somnului.

Un alt aspect foarte important este materialul, alegeti pijamale pentru copii din bumbac, acesta permite pielii sa respire, sunt confortabile si copiii nu transpira in ele, iar iarna sunt calduroase.

Pe piata gasiti multe pijamale pentru copii, dar atentie la cele cu desene imprimate, contin multe substante chimice care dauneaza pielii, mai sunt pijamale pentru copii cu diferite accesorii, snururi sau margelute, acestea pot fi periculoase si in acelasi timp nu sunt confortabile atunci cand dorm. Mare atentie la cusaturile interioare, acestea trebuie sa fie finute, astfel incat sa nu raneasca pielea copilului in timpul somnului, multe pijamale pentru copii sunt cusute cu ata dura care provoaca disconfort sau rani.

Copiii sunt foarte constienti de ceea ce poarta, inca de la 6-7 luni incep sa reactioneze in mod diferit atunci cand vine vorba de haine, iar de la 2 ani incep sa-si aleaga singuri hainele. Cand cumparam pijamale pentru copii este bine sa-i luam cu noi la cumparaturi, macar sa-si aleaga culoarea preferata.

Intotdeauna vor alege pijamale pentru copii viu colorate, cu multe imprimeuri, cu desenele preferate, care nu sunt deloc pe gustul dumneavoastra si mai ales nu sunt tocmai sanatoase. Ce putem face? Cumparam doua pijamale pentru copii, este putin costisitor, dar in acelasi timp le vom da o lectie despre imbracaminte, lasati-l sa-si aleaga pijamaua cu multe accesorii si veti vedea ca nu va fi confortabila in somn. In noaptea urmatoare imbracati-l cu pijamaua cea buna si va simti el singur diferenta.

Stati de vorba cu copiii, trebuie sa-i invatam de mici despre calitatea hainelor, spuneti-le motivele pentru care alegeti pijamale pentru copii din bumbac simple, atingeti impreuna materialul, lasati-l sa simta diferenta, si astfel va invata ca nu tot ce este colorat este si comod.

Copiii trebuie invatati de mici sa aleaga lucruri de calitate, de la mancarea sanatoasa, pana la pijamale pentru copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

1 × one =