Ochelari de soare pentru copii

Indiferent ca este vara sau iarna, daca soarele este stralucitor, nu uitati sa cumparati ochelari de soare pentru copii.

Copiii isi petrec marea majoritate a timpului afara, mai ales vara, de aceea este foarte important sa le protejam ochii de razele UV, cu ochelari de soare pentru copii.

Copiii au tendinta de a se uita la soare, uneori fac un joc din asta, ei nu stiu ce efect au razele solare asupra ochilor, noi trebuie sa-i invatam de ce trebuie sa poarte ochelari de soare pentru copii, este un bun necesar, nu doar ca este la moda.

[ad]

Desigur, este foarte important ce fel de ochelari de soare pentru copii alegem. Daca iesiti la cumparaturi, nu va opriti la tarabele cu ochelari de soare din plastic, de multe ori acestia sunt mai daunatori decat soarele insusi.

Lentilele ochelarilor trebuie alese de un specialist, de aceea este mai bine sa apelati la magazinele specializate. Nu toata lumea isi permite ochelari de marca, sunt scumpi si se stie ca pot fi distrusi la prima purtare, dar aveti si alte optiuni.

In primul rand, atunci cand cumparati ochelari de soare pentru copii, verificati ca lentilele sa fie facute din sticla, sa aiba factor de protectie UV, incercati-i chiar dumneavoastra sa vedeti cum se simte ochiul atunci cand ii purtati.

In al doilea rand, trebuie sa alegeti ochelari cu rame comode, care sa nu jeneze nasucul copilului, acestia trebuie prevazuti cu aparatori din silicon pentru nas.

Atunci cand cumparati ochelari de soare pentru copii, mergeti impreuna cu copiii, sunt multe forme si nuante de ochelari, iar daca doriti ca micutii sa-i poarte lasati-le dreptul de a alege.

De cele mai multe ori vor alege ochelari care nu vor fi pe gustul dumneavoastra, dar copiii din ziua de azi sunt foarte trendy, vor cauta sa-si asorteze ochelarii cu hainele de vara pe care le au.

Alegeti ochelarii de soare in functie de varsta pe care o are copilul, cel mai bine este sa va consultati cu medicul pediatru, acesta stie cel mai bine cand micutul poate purta ochelari de soare.

Nu uitati, iarna este la fel de important sa protejam ochii copiiilor, de aceea, daca doriti sa faceti economie, cautati ochelari de soare pentru copii pentru ambele sezoane.

Daca copilul practica un sport de iarna, atunci va trebuie ochelari speciali pentru copii, care sa stea bine pe capul copilului, mai ales daca face schi, sa nu-i piarda la coborare.

Reflexia apei sau a soarelui, este foarte daunatoare pentru ochi, efectele se vor vedea in timp, de aceea este mai bine sa ne protejam copiii, cumparandu-le ochelari de soare pentru copii.

2 comentarii la „Ochelari de soare pentru copii

  1. Din pacate putine persoane tin cont de principala functie a ochelarilor, in alte tari exista campanii de promovare privind problemele care pot sa apara daca nu ne protejam ochii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 × one =