Jucarii fisher price – rade si invata cu catelul vorbitor

jucarii fisherSunt o multime de jucarii Fisher Price disponibile pe piata incat poti alege cu usurinta pe cele mai sigure si potrivite cu varsta copilului tau. Dupa toate probabilitatile compania de jucarii Fisher Price este lider pe piata jucariilor. Compania si-a inceput activitatea prin anii 1930 si de atunci pana in zilele noastre a proiectat si produs cu succes cele mai sigure jucarii atat pentru bebelusi cat si pentru copiii mai mari. Compania a devenit pe parcurs filiala pentru companii de jucarii si mai mari (Mattel Inc.), si a inceput sa produca jucarii cat mai sigure pentru copii, educative si eficiente in invatare. Compania colaboreaza deasemenea si cu alte marci populare cum ar fi Disney, Sesame Streat, Barbie si multe altele care au venit cu inovatii in designul jucariilor. Acesta este motivul pentru care aceste jucarii Fisher Price au devenit foarte renumite printre jucariile pentru bebelusi si copii.

[ad]

O linie importanta de jucarii Fisher Price este linia de jucarii speciale care ajuta in invatarea timpurie si educatie a copiilor. Asta inseamna ca exista o varietate de jucarii care satisfac nevoia copilului de a vorbi, de a invata si de a participa activ la orice alta activitate educationala. Unele dintre aceste produse au acompaniamente muzicale, si texte rimate cu care copilul se poate familiariza; altele sunt in asa fel create incat sa stimuleze capacitatile cognitive si motorii ale copilului.

Siguranta este un alt concept promovat de aceste jucarii Fisher Price. Nu veti gasi nici o jucarie printre ele care sa aiba margini ascutite, acest concept are in vedere protectia copiilor impotriva accidentarii in timpul jocului. Au o textura neteda, sunt usor de intretinut si de curatat, si nu sunt realizate din materiale toxice.

Unul dintre produsele care se remarca printre jucarii Fisher Price este Catelul vorbitor – Rade si invata (Laugh and Learn). Exista varianta si in limba romana. Aceasta este o jucarie sigura pentru invatare care ajuta copilul sa invete literele, numerele, culorile si partile corpului. Are o multime de cantecele vesele, indragite. Copilul poate imita frazele jucariei si se poate distra ascultandu-i vocea.

Jucaria este numita in acest fel pentru ca ofera copilului experienta educationala sub forma jocului de acasa. Este recomandata copiilor intre 6 luni si 3 ani, si costa in jur de 170 – 200 lei.

Exista multe activitati educationale diverse din care copilul poate invata cu aceste jucarii Fisher Price – diferite forme geometrice, culori si lumini vibrante care stimuleaza aspectul vizual, si diferite melodii pentru dezvoltarea simtului artistic al copilului. Copilul sigur va fi incantat sa traga dupa el inainte si inapoi aceste jucarii Fisher Price. Sunt confectionate din plastic, care le face netede si robuste si bineinteles sigure.

Un comentariu la „Jucarii fisher price – rade si invata cu catelul vorbitor

  1. Jucariile Fisher Price sunt cu adevarat indragite de toti copiii , uneori chiar si de noi parintii 🙂
    Sunt foarte multumita , atat eu cat si baietelul meu de noul prieten de joaca ”catelusl vorbitor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

3 + 4 =