Avortul – crima sau nu? Participa la miting impotriva avorturilor

In perioada comunismului avortul era interzis, si multi copii s-au nascut nedoriti. Dupa revolutie avortul a fost legalizat si valul de femei care avorteaza este pe zi ce trece tot mai mare. Se pot gasi scuze si justificari multe ca un copil sa fie oprit sa vina pe lume, dar indiferent cum i-am spune, avortul este un atac la viata creata de Insusi Dumnezeu.

[ad]

Unii considera ca in primele trei luni de sarcina, fatul e prea mic si nesemnificativ, asa ca avortul este o varianta usoara de a scapa de o sarcina nedorita, insa realitatea este alta. Din momentul in care cele doua celule se unesc (celula barbateasca si cea femeiasca) ia nastere o noua celula care la doar 2 saptamani de la formarea ei are o inima care bate, bate, bate pana in clipa cand cineva o opreste sa mai bata.

Daca luam seama la implicarea pe care o are Dumnezeu in unirea celor doua celule realizam ca nimic nu este la voia intamplarii, realizam ca un embrion nu este altceva decat un nou proiect condus direct de Dumnezeul din ceruri iar avortul nu face altceva decat sa curme o viata.

“ Tu mi-ai intocmit rinichii, Tu m-ai tesut in pantecele mamei mele” … “trupul meu nu era ascuns de Tine, cand am fost facut intr-un loc tainic, tesut in chip ciudat, ca in adancimile pamantului. Cand nu eram decat un plod fara chip, ochii Tai ma vedeau; si in cartea Ta erau scrise toate zilele care-mi erau randuite, mai inainte sa fi fost vreuna dintre ele.” Psalmul 139: 13-16

Aceia dintre noi care credem ca avortul nu este un lucru pe care sa il trecem cu vederea, ca intreruperea unei sarcini nu este altceva decat curmarea unei vieti nou formate, haideti sa ne unim si sa participam in 26 martie 2011 la un miting impotriva avorturilor organizat de Asociatia „Pro Vita pentru nascuti si nenascuti” – filiala Bucuresti.

Presedintele organizatiei Bogdan Stanicu anunta mitingul care va avea loc in Bucuresti, Timisoara dar spera ca si in Baia Mare si Targu Mures oamenii sa participe la miting.

“Va fi o actiune pentru dreptul la viata al copilului nenascut”, la care se asteapta sa vina oameni din toate confesiunile. Avortul nu este un lucru in fata caruia sa tacem sau sa trecem nepasatori, avortul este crima.

Avortul n-a atins nicicand cote mai ridicate decat in zilele noastre, si nicicand in Romania nu s-au pierdut mai multi copii nenascuti ca si acum. Impreuna putem sa ne facem auziti, putem sa rupem tacerea, nu doar sa ne intristam auzind de miile de avorturi facute in tara noastra, dar sa luam atitudine in fata acestui pacat savarsit impotriva vietii, a lui Dumnezeu si a trupului: avortul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

8 + 16 =