Petrecere copii

Face-paintingul, o idee deosebita pentru petrecerea copilului

Organizarea pentru petrecerea copilului poate deveni o experienta unica, atat pentru parinti cat si pentru sarbatoriti. Pentru a nu fi stresati si aglomerati pe ultima suta de metri, este important sa ne gandim din timp la toate detaliile pentru petrecerea copilului.

Prima idee importanta de la care trebuie sa se porneasca ar fi alegerea locatiei pentru petrecerea copilului, deoarece toate celelalte aspecte au legatura cu primul. De obicei, daca doresti sa organizezi petrecerea copilului tau intr-un restaurant sau o pizzeria, decoratiile iti vor fi asigurate de catre acestia. Daca alegi aceasta varianta, timpul acordat pentru  a organiza petrecerea copilului,va fi substantial redus. In acelasi timp, daca ti-ai dori ca petrecerea copilului tau sa fie cu adevarat speciala si unica, locatia cea mai potrivita ar fi acasa. Poti decora spatiul pentru petrecere dupa placul inimii tale, cu multe culori, baloane, flori.

Daca alegi face-paintingul ca o activitate principala la petrecerea copilului tau, ii vei face deosebit de fericiti pe copii. Daca petrecerea copilului are ca tema generala jungla de exemplu, poti alege ca modele pentru face-painting doar  animale. Oricare ar fi insa alegerea temei pentru petrecerea copilului tau, e important sa stii faptul ca in general, copii adora sa fie pictati.

Pentru ca petrecerea copilului sa fie cu adevarat reusita, poti angaja o persoana profesionista care se ocupa cu asa ceva. Daca doresti sa faci insa putina economie sau de ce nu, sa te simti si tu bine in ziua respectiva, ramane varianta in care poti fi chiar tu profesionistul de la petrecerea copilului. In cazul acesta, iti poti selecta cateva desene, pe care le poti exersa pana la ziua sarbatoritului, si astfel totul sa fie bine pregatit pentru petrecerea copilului tau.

Daca alegi sa faci face-painting la petrecerea copilului tau, trebuie sa fii atent ca invitatii sa nu aiba taieturi, iritatii sau alergii in zona fetei. In aceste situatii, nu poti sa-I privezi de bucuria de a fi pictati, dar ii vei desena doar pe mana, de exemplu, pentru a evita eventualele neplaceri.

Pentru actiunea in sine, la petrecerea copilului vei avea nevoie de trusa de culori, pensule, servetele umede si boluri in care apa va trebui sa fie mereu schimbata, pentru a fi curata. La fel de importanta este existenta unei oglinzi la petrecerea copilului tau. Le place foarte mult sa se admire, dupa ce au fost pictati. In cazul in care unii dintre copii sunt nemultumiti de ce a iesit, poti sale stergi desenul si sa incepeti sa lucrati la o alta varianta. Le place sa se simta importanti, si daca tot e petrecerea copilului tau, e important sa stii sa fii o gazda buna si intelegatoare!

Alte sfaturi pentru petrecerea copilului, in ceea ce priveste activitatea de face-painting ar fi legate de instructiunile pentru stergerea vopselei. Acestea trebuie citite cu atentie, si transmise, atat copiilor cat si parintilor, in cazul in care copii se vor sterge doar acasa.

 

7 comentarii la “Face-paintingul, o idee deosebita pentru petrecerea copilului

  1. le dezvolta poate imaginatia sau creativitatea, ii invata sa fie mai sociabili in momentul in care sunt „ascunsi” de culori. copii gandesc total diferit de adulti si de multe ori uitam asta:)

  2. multora dintre copii le place ideea cu face-paintingul nu numai ca le place sa fie pictati pe fata, ci si pe corp maini. verisoara mea e foarte fericita cand vine vorba de asa ceva ,ai plac mult culorile vii si sa le combine ea.

  3. am observat ca din ce in ce mai multi parinti organizeaza petreceri pentru copii, la care sunt invitati si artisti care fac face-painting. este un lucru nemaipomenit !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − fourteen =