Sanatate

Viata lui Tudor

Orice parinte isi doreste copii sanatosi si fericiti si in dragostea lor ar face orice pentru viata copiiilor lor.

In urma cu aproape doua saptamani am aflat o veste cumplita, despre una dintre prietenele mele, Anca. Si anume, ca la doua zile dupa ce a dat nastere unui baietel de aproximativ 4 kilograme medicii au descoperit ca micutul are o malformatie la inima: hipoplazie de cord stang si nu i s-au dat sanse prea mari de viata. Pot doar sa-mi imaginez ce au simtit parintii, si pot sa ma rog ca Dumnezeu sa faca o minune.

Maine dimineata parintii vor pleca in Austria cu o ambulanta la o clinica unde Tudor va fi operat. Daca operatia va reusi, vor fi necesare inca doua operatii la interval de 3-6 luni.

Anca si Ionel Tiplea, fac tot ce le sta in putinta pentru a salva viata copilasului lor Tudor, care s-a nascut in 10 octombrie 2011. Insa costurile pentru intreventiile chirurgicale sunt mari. Acei dintre dumneavoastra care doriti sa ajutati financiar aceasta familie, gasiti mai multe informatii pe blogul Viata lui Tudor.

12 comentarii la “Viata lui Tudor

    1. Multumim Daniel oricum pentru intentie. Au trecut luni de prima operatie, cea mai dificila. Eu am ramas impresionata de ce au facut medicii din Austria, dar urmatoarele 7 zile sunt cele mai importante pentru bebelus. Parintii stau in asteptare.

  1. am vazut ca tudor a inceput sa se simta bina si ca operatia a fost un succes! nu pot sa zic decat ca sunt foarte fericita pentru el si pentru familia lui! sa-si traiasca viata din plin, sa fie sanatos si fericit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 18 =